Sceptica

Sceptică în legătură cu orice informație primesc și din aproape orice sursă. Sceptică față de ceea ce văd, ceea ce citesc, aud sau simt.

 

      Sceptică în legătură cu oamenii din jurul meu, cu întrebările și răspunsurile lor, cu intențiile și personalitățile lor, cu acțiunile și cu scopurile lor. Sceptică în legătură cu majoritatea relațiilor pe care le am cu alte persoane în societate.

 

      Sceptică față de viitor, sceptică în legătură cu prezentul și mai întotdeauna ancorată în trecut.

—–

Inspirat dintr-o trăsătură de personalitate evidențiată în mine de către una dintre profesoarele mele din gimnaziu, care a fost un mentor și unul dintre modelele definitorii în anii care au urmat pentru mine, titlul SCEPTICA deschide poarta către o parte din gândurile, observațiile și trăirile mele. Către aspecte frumoase și odioase, către experiențe plăcute și oribile pe care le-am trăit, către amintiri pe care aș vrea să le uit sau pe care îmi doresc să le pictez într-un tablou imortal.

În spatele deciziei mele de a începe acest proiect, se află două persoane: cea menționată adineauri, și, în proporție chiar mai mare, cea care mi-a încurajat și descoperit firea introspectivă, care m-a îndrumat în dezvoltarea personală și profesională de-a lungul anilor și care este motivul și scopul fiecărui succes pe care îl obțin. Și care, în cazul în care aș alcătui un top al aspectelor din viața mea față de care nu sunt sceptică, ocupă fără niciun dubiu, primul loc.

Scroll to Top